Djupverkande ansiktsbehandlingar

Innan jag testade på att göra en riktig professionell ansiktsbehandling på salong för första gången så tyckte jag att det verkade väldigt onödigt. Varför betalar flera hundra för en behandling som jag kan göra själv hemma för bara några kronor? Men sen fick jag ett presentkort för en ansiktsbehandling i HelsingborgSalong Topp Till Tå, gick på behandlingen och insåg mitt misstag. Även om jag köpt hem och använder mig av bra produkter hemma med samma sorts ansiktsmasker och liknande så gör det betydligt djupare effekt av ansiktsbehandlingen som de gjorde på salongen.

Vet inte riktigt hur det kan komma sig egentligen. Om det är för att de tar längre tid på sig och verkligen masserar in produkterna. Eller för att de har starkare produkter på salong, sådana som man inte kan få använda hemma för att de då kan vara skadliga. Så man använder dem bara där och inte hemma för att det då kan få skador snarare än att vara någonting positivt.

Nu när jag väl har testat på det och varit på Salong Topp Till Tå i Helsingborg så kan jag med säkerhet säga att jag kommer att gå tillbaka dit för ytterligare behandlingar. Kanske inte regelbunden för det har jag inte riktigt ekonomin till men jag kommer nog att göra det ibland ändå, när jag känner att jag vill och behöver unna mig någonting. För att få lite lyx i vardagen. Det rekommenderar jag er att göra också om det är så att ni är intresserade av skönhet, att testa på en riktig ansiktsbehandling för att se hur fantastiskt det är och därefter välja om det är något ni önskar fortsätta gå på eller inte.