Ombyggnationen som ger mig en walk-in-closet

Ja, kanske har jag köpt lite för mycket kläder eller så är det min garderob som har krympt. Jag skyller nog på att garderoben har krympt,eller kanske på att den hela tiden har varit för liten men att det är först nu som jag har insett det. Nu har jag i alla fall insett att det är ganska aktuellt med en lite ombyggnation här hemma. För jag får verkligen inte plats med kläderna i garderoben och det får inte plats att ha någon mer garderob. Tänker att om de från He Pe Bygg AB skulle kunna bygga ut ett litet rum, en lite ombyggnation, så att jag kan få en walk-in-closet där jag kan ha mina kläder istället. Då kommer de alla få plats och så kommer jag att få det som jag har velat ha ända sedan jag var liten – en walk-in.closet. En garderob som man kan gå in i och där man verkligen får plats med mycket kläder. Det är någonting jag behöver i mitt liv, inte som att jag behöver behöver men som att jag verkligen verkligen vill ha det.

Måste bara kolla lite mer på det här nu först vad det är det kostar och allting sånt så att jag inte gör någonting förhastat. Hoppas på att jag ska kunna få det omgjort precis så som jag vill ha det, får hålla tummarna för det, sen så är det klart att man aldrig kan vara helt säker på vad det är som gäller. Men överlag så är det då ombyggnation för att få den där garderoben som jag vill som är det som gäller och som de från He Pe Bygg AB kommer att få i uppdrag att se över.