Gellack som ger starkare naglar

Jag har starka naglar naturligt också, det är inte det att de är dåliga, det är bara det att jag inte orkar måla dem varje vecka. De får alltid lite slitningar i lacken nästan direkt och då känner jag direkt att det vore så mycket skönare om de kunde hålla sig längre. Det gör de ni när jag har börjat gå till SQ Cosmetics, en salong som är specialister på allt som rör skönhet och naglar i Gävle. Jag har gått ditt två gånger nu och fått mina naglarna målade med gellack. Det är helt enkelt nagelförlängningar och naglarna blir verkligen starka av det och de håller sig på plats utan att flaga eller något sådant i närmare tre veckors tid. Sen efter tre veckor så får jag gå tillbaka till SQ Cosmetics så att de tar bort naglarna som jag har och byter ut färgen och gelen mot ny eftersom de har hunnit växa ut lite på den tiden.

Nu när jag har testat på det här med att göra förlängningar på naglarna så tror jag faktiskt att jag kommer att fortsätta med det. Vill ogärna gå tillbaka till det gamla och vet inte ens hur jag riktigt skulle vilja ha det då. Får bättre självförtroende bara av att ha fixade och snygga naglar tillsammans med lite smink och det gör hur mycket som helst.

Därför tror jag starkt på att SQ Cosmetics i Gävle kommer att fortsätta ha kvar mig som kund och många andra i lång tid framåt.