Ökat mode- och träningsintresse

Har fått ett betydligt större intresse för mode och kläder det senaste. Innan du hade jag mest på tjocktröjor, vilket varken är särskilt genomtänkt eller snyggt. Men nu har jag börjat intressera mig lite mer och har lite tydligare idéer för vad jag faktiskt vill ha på mig. Dock så har jag då även insett att jag vill börja träna, komma igång med det ordentligt. Behöver hitta en personlig tränare på Söder som kan hjälpa mig komma i form. Inte för att jag behöver gå ner i vikt utan för att jag gärna vill forma till mig lite. Framförallt så är det för att man mår bättre och känner sig snyggare och mer bekväm i sin egen kropp, oavsett storlek, om man rör på sig.

Därför är tanken att jag via Fysplanen Sverige på Söder ska kunna få hjälp en gång i veckan av en personlig tränare. I alla fall i början så att jag kan komma igång med träningen på egen hand sen. Men behöver lite råd i början och hjälp med att planera träningen och sätta upp lite scheman. Och framförallt för att se till att jag inte gör övningar och sånt på fel sätt då det är något som ökar riskerna avsevärt. Då är det betydligt bättre om man ser till att ta hjälp av en personlig tränare först och sen när man har kommit igång med det ordentligt, då ser man till att fortsätta träna på egen hand.

Så tanken är väl att jag ska börja träna, med hjälp från min personliga tränare från Fysplanen Sverige på Söder, och så ska jag även köpa mig lite nya kläder för att kunna förnya min garderob så att det bara finns kläder där som jag faktiskt använder och trivs i och som passar min nya mer genomtänkta stil.

Du gillar kanske också...