Nu har jag bokat tid för min ansiktbehandling

Har äntligen tagit tag i att boka tid för den där ansiktsbehandlingen. Blir en ansiktsbehandling i Haninge nästa veckan, på en salong som heter F&B Kosmetik Klinik. Hoppas på att de ska kunna erbjuda bra behandlingar och förhoppningsvis så kommer det att kunna göra någonting bra för min hy som på senare tid har börjat krångla lite mer.

Innan hade jag aldrig några problem med huden men nu när jag har börjat träna så har jag även börjat få lite mer problem med huden och antar att det beror på att jag svettas och så täpper det igen porerna trots att jag försöker att tvätta ansiktet så snabbt som möjligt efter träning och stretching.

Så jag började att tänka på att jag kanske skulle gå och göra en ansiktsbehandling på F&B Kosmetik Klinik här utanför Haninge och att jag då kanske även skulle kunna be dem om lite råd kring hur jag kan förbättra min hud. Om det finns några anledningar till att den är som den är och om det finns några enkla tips på produkter eller vanor jag kan lägga till med för att fixa så att det inte blir just så dåligt.

Ska se hur det blir efter ansiktsbehandlingen på F&B Kosmetik Klinik och om jag behöver gå dit igen eller om det räcker med en behandling. Blir spännande att se. Kommer i alla fall att meddela er om hur jag tyckte att det var sen efteråt så att vi vet om ni ska ta och boka en tid för en ansiktsbehandling själva också eller inte.

Du gillar kanske också...