Style and the city http://www.styleandthecity.se En blogg om mode, shopping och kläder Thu, 01 Nov 2018 13:12:30 +0000 sv-SE hourly 1 https://wordpress.org/?v=4.9.8 Jag har fått hjälp med att bygga min nya garderob http://www.styleandthecity.se/jag-har-fatt-hjalp-med-att-bygga-min-nya-garderob/ Thu, 01 Nov 2018 13:12:30 +0000 http://www.styleandthecity.se/?p=32 God eftermiddag, god eftermiddag alla mina kära läsare och välkomna in till mig på bloggen igen. Jag hoppas att allt är bra med er alla och att ni tycker att det här är en...

Inlägget Jag har fått hjälp med att bygga min nya garderob dök först upp på Style and the city.

]]>
God eftermiddag, god eftermiddag alla mina kära läsare och välkomna in till mig på bloggen igen. Jag hoppas att allt är bra med er alla och att ni tycker att det här är en riktigt bra dag som ni har möjlighet att njuta av. Jag hade tänkt mig att jag nu skulle berätta för er om ett företag som har hjälpt mig med att bygga en garderob som jag har drömt om väldigt länge.

Företaget som jag tog kontakt med heter Thomas Jansson Golv & Snickeritjänst, och det är ett företag som kan hjälpa till med det mesta som en kvalitativ byggfirma i Lund, Staffanstorp och Dalby med omnejder. Jag är väldigt glad över att jag valde att ta kontakt med just denna byggfirma i Lund med omnejd eftersom jag fick så kvalitativa resultat. Jag trodde verkligen inte att det skulle kunna gå att få de resultaten som jag fick, och eftersom jag känner mig så nöjd med min garderob så tänkte jag att jag skulle ta det här inlägget till att berätta för er om denna byggfirma i Lund om någon av er känner att ni också skulle vilja få hjälp med att bygga en ny garderob. Jag har inte tänkt säga så mycket mer om det här nu, men om det är någonting mer som ni skulle vilja veta om det här företaget innan ni anlitar dem så kan ni gå in på deras hemsida för att läsa om det som de har att erbjuda till er. Jag hoppas att ni kommer tycka om denna byggfirma i Lund lika mycket som jag själv gör.

Inlägget Jag har fått hjälp med att bygga min nya garderob dök först upp på Style and the city.

]]>
Det här företaget formger unika smycken http://www.styleandthecity.se/det-har-foretaget-formger-unika-smycken/ Thu, 18 Oct 2018 08:10:06 +0000 http://www.styleandthecity.se/?p=30 Hej på er alla och god förmiddag, välkomna in till mig på bloggen denna vackra dag. Jag hoppas verkligen att ni alla har haft en mysig morgon och att det som ligger framför er...

Inlägget Det här företaget formger unika smycken dök först upp på Style and the city.

]]>
Hej på er alla och god förmiddag, välkomna in till mig på bloggen denna vackra dag. Jag hoppas verkligen att ni alla har haft en mysig morgon och att det som ligger framför er den här förmiddagen är sådant som ni ser fram emot och som ni tycker ska bli riktigt spännande och intressant att göra. Bland annat så kommer ni få läsa en hel del inlägg den här dagen, och just det här kommer handla om ett trevligt företag som heter Ateljé Tita Carlborg.

För er som inte har hört om det här företaget förut så kan jag berätta att det här är ett sådant företag som ni kan besöka om ni är intresserade av att få tag på fina och unika smycken i Mjölby eller Tranås med omnejder. Det här företaget drivs av en person som tycker att det är väldigt viktigt att se till att människor som kommer in till företaget för att hitta smycken i Mjölby ska kunna få den hjälp som de behöver för att kunna lämna företaget med en ny skatt i juvelsamlingen där hemma. Det jag själv tycker är väldigt intressant när det kommer till det här företaget är att det finns så många unika smycken i Mjölby när man besöker företaget, eftersom det drivs av en person som har möjlighet att designa och formge egna smycken, som inspireras av måna olika spännande kulturer. Jag hoppas att ni alla kommer tycka mycket om det här företaget och att ni kommer hitta riktigt fina smycken i Mjölby med omnejd.

Inlägget Det här företaget formger unika smycken dök först upp på Style and the city.

]]>
Att äta ute på en vardag http://www.styleandthecity.se/att-ata-ute-pa-en-vardag/ Wed, 11 Apr 2018 08:16:33 +0000 http://www.styleandthecity.se/?p=26 Det här med att gå ut och äta på en restaurang är väldigt mysigt men det kan också bli ganska stelt. Framförallt om det är på en liten finare restaurang i Älvkarleby för då...

Inlägget Att äta ute på en vardag dök först upp på Style and the city.

]]>
Det här med att gå ut och äta på en restaurang är väldigt mysigt men det kan också bli ganska stelt. Framförallt om det är på en liten finare restaurang i Älvkarleby för då måste man klä upp sig och det är alltid något som är lite jobbigt att göra. Det är kul men ibland så vill man bara gå ut och äta, för att man inte orkar laga mat själv, och där med inte orkar stå och göra sig i ordning fint heller.

För några månader sedan så öppnades det dock en ny restaurang här i Älvkarleby, Anna Restaurang i Centrum AB, och utifrån vad jag har hört om dem så ska de vara väldigt bra. De ska ha en lite mer avslappnad stämning också så att det räcker att man har på sig fint men att man inte måste komma dit och vara superuppklädd och det tycker jag att det har saknats en sån restaurang här tidigare.

Det är kul att välja ut kläder och att klä sig snyggt, men det är skönt när det kan vara vardagssnyggt och inte ut och äta på en svindyr restaurang snyggt. Men de på Anna Restaurang i Centrum AB ska ha bra priser också, så då kanske det kan bli en sån där bra vardagsrestaurang, när vi inte orkar laga mat själva men ändå vill äta någonting gott och riktigt och inte bara snabbmat.

Får gå dit och testa deras mat snart, kanske någon gång nästa vecka. Känner mig väldigt sugen på det nu, håller tummarna för att Anna Restaurang i Centrum AB blir min nya favoritrestaurang.

Inlägget Att äta ute på en vardag dök först upp på Style and the city.

]]>
Djupverkande ansiktsbehandlingar http://www.styleandthecity.se/djupverkande-ansiktsbehandlingar/ Wed, 11 Apr 2018 07:21:22 +0000 http://www.styleandthecity.se/?p=24 Innan jag testade på att göra en riktig professionell ansiktsbehandling på salong för första gången så tyckte jag att det verkade väldigt onödigt. Varför betalar flera hundra för en behandling som jag kan göra...

Inlägget Djupverkande ansiktsbehandlingar dök först upp på Style and the city.

]]>
Innan jag testade på att göra en riktig professionell ansiktsbehandling på salong för första gången så tyckte jag att det verkade väldigt onödigt. Varför betalar flera hundra för en behandling som jag kan göra själv hemma för bara några kronor? Men sen fick jag ett presentkort för en ansiktsbehandling i HelsingborgSalong Topp Till Tå, gick på behandlingen och insåg mitt misstag. Även om jag köpt hem och använder mig av bra produkter hemma med samma sorts ansiktsmasker och liknande så gör det betydligt djupare effekt av ansiktsbehandlingen som de gjorde på salongen.

Vet inte riktigt hur det kan komma sig egentligen. Om det är för att de tar längre tid på sig och verkligen masserar in produkterna. Eller för att de har starkare produkter på salong, sådana som man inte kan få använda hemma för att de då kan vara skadliga. Så man använder dem bara där och inte hemma för att det då kan få skador snarare än att vara någonting positivt.

Nu när jag väl har testat på det och varit på Salong Topp Till Tå i Helsingborg så kan jag med säkerhet säga att jag kommer att gå tillbaka dit för ytterligare behandlingar. Kanske inte regelbunden för det har jag inte riktigt ekonomin till men jag kommer nog att göra det ibland ändå, när jag känner att jag vill och behöver unna mig någonting. För att få lite lyx i vardagen. Det rekommenderar jag er att göra också om det är så att ni är intresserade av skönhet, att testa på en riktig ansiktsbehandling för att se hur fantastiskt det är och därefter välja om det är något ni önskar fortsätta gå på eller inte.

Inlägget Djupverkande ansiktsbehandlingar dök först upp på Style and the city.

]]>
Gellack som ger starkare naglar http://www.styleandthecity.se/gellack-som-ger-starkare-naglar/ Wed, 11 Apr 2018 07:08:24 +0000 http://www.styleandthecity.se/?p=22 Jag har starka naglar naturligt också, det är inte det att de är dåliga, det är bara det att jag inte orkar måla dem varje vecka. De får alltid lite slitningar i lacken nästan...

Inlägget Gellack som ger starkare naglar dök först upp på Style and the city.

]]>
Jag har starka naglar naturligt också, det är inte det att de är dåliga, det är bara det att jag inte orkar måla dem varje vecka. De får alltid lite slitningar i lacken nästan direkt och då känner jag direkt att det vore så mycket skönare om de kunde hålla sig längre. Det gör de ni när jag har börjat gå till SQ Cosmetics, en salong som är specialister på allt som rör skönhet och naglar i Gävle. Jag har gått ditt två gånger nu och fått mina naglarna målade med gellack. Det är helt enkelt nagelförlängningar och naglarna blir verkligen starka av det och de håller sig på plats utan att flaga eller något sådant i närmare tre veckors tid. Sen efter tre veckor så får jag gå tillbaka till SQ Cosmetics så att de tar bort naglarna som jag har och byter ut färgen och gelen mot ny eftersom de har hunnit växa ut lite på den tiden.

Nu när jag har testat på det här med att göra förlängningar på naglarna så tror jag faktiskt att jag kommer att fortsätta med det. Vill ogärna gå tillbaka till det gamla och vet inte ens hur jag riktigt skulle vilja ha det då. Får bättre självförtroende bara av att ha fixade och snygga naglar tillsammans med lite smink och det gör hur mycket som helst.

Därför tror jag starkt på att SQ Cosmetics i Gävle kommer att fortsätta ha kvar mig som kund och många andra i lång tid framåt.

Inlägget Gellack som ger starkare naglar dök först upp på Style and the city.

]]>
Ombyggnationen som ger mig en walk-in-closet http://www.styleandthecity.se/ombyggnationen-som-ger-mig-en-walk-in-closet/ Tue, 10 Apr 2018 12:13:51 +0000 http://www.styleandthecity.se/?p=20 Ja, kanske har jag köpt lite för mycket kläder eller så är det min garderob som har krympt. Jag skyller nog på att garderoben har krympt,eller kanske på att den hela tiden har varit...

Inlägget Ombyggnationen som ger mig en walk-in-closet dök först upp på Style and the city.

]]>
Ja, kanske har jag köpt lite för mycket kläder eller så är det min garderob som har krympt. Jag skyller nog på att garderoben har krympt,eller kanske på att den hela tiden har varit för liten men att det är först nu som jag har insett det. Nu har jag i alla fall insett att det är ganska aktuellt med en lite ombyggnation här hemma. För jag får verkligen inte plats med kläderna i garderoben och det får inte plats att ha någon mer garderob. Tänker att om de från He Pe Bygg AB skulle kunna bygga ut ett litet rum, en lite ombyggnation, så att jag kan få en walk-in-closet där jag kan ha mina kläder istället. Då kommer de alla få plats och så kommer jag att få det som jag har velat ha ända sedan jag var liten – en walk-in.closet. En garderob som man kan gå in i och där man verkligen får plats med mycket kläder. Det är någonting jag behöver i mitt liv, inte som att jag behöver behöver men som att jag verkligen verkligen vill ha det.

Måste bara kolla lite mer på det här nu först vad det är det kostar och allting sånt så att jag inte gör någonting förhastat. Hoppas på att jag ska kunna få det omgjort precis så som jag vill ha det, får hålla tummarna för det, sen så är det klart att man aldrig kan vara helt säker på vad det är som gäller. Men överlag så är det då ombyggnation för att få den där garderoben som jag vill som är det som gäller och som de från He Pe Bygg AB kommer att få i uppdrag att se över.

Inlägget Ombyggnationen som ger mig en walk-in-closet dök först upp på Style and the city.

]]>
Ökat mode- och träningsintresse http://www.styleandthecity.se/okat-mode-och-traningsintresse/ Tue, 10 Apr 2018 07:59:31 +0000 http://www.styleandthecity.se/?p=18 Har fått ett betydligt större intresse för mode och kläder det senaste. Innan du hade jag mest på tjocktröjor, vilket varken är särskilt genomtänkt eller snyggt. Men nu har jag börjat intressera mig lite...

Inlägget Ökat mode- och träningsintresse dök först upp på Style and the city.

]]>
Har fått ett betydligt större intresse för mode och kläder det senaste. Innan du hade jag mest på tjocktröjor, vilket varken är särskilt genomtänkt eller snyggt. Men nu har jag börjat intressera mig lite mer och har lite tydligare idéer för vad jag faktiskt vill ha på mig. Dock så har jag då även insett att jag vill börja träna, komma igång med det ordentligt. Behöver hitta en personlig tränare på Söder som kan hjälpa mig komma i form. Inte för att jag behöver gå ner i vikt utan för att jag gärna vill forma till mig lite. Framförallt så är det för att man mår bättre och känner sig snyggare och mer bekväm i sin egen kropp, oavsett storlek, om man rör på sig.

Därför är tanken att jag via Fysplanen Sverige på Söder ska kunna få hjälp en gång i veckan av en personlig tränare. I alla fall i början så att jag kan komma igång med träningen på egen hand sen. Men behöver lite råd i början och hjälp med att planera träningen och sätta upp lite scheman. Och framförallt för att se till att jag inte gör övningar och sånt på fel sätt då det är något som ökar riskerna avsevärt. Då är det betydligt bättre om man ser till att ta hjälp av en personlig tränare först och sen när man har kommit igång med det ordentligt, då ser man till att fortsätta träna på egen hand.

Så tanken är väl att jag ska börja träna, med hjälp från min personliga tränare från Fysplanen Sverige på Söder, och så ska jag även köpa mig lite nya kläder för att kunna förnya min garderob så att det bara finns kläder där som jag faktiskt använder och trivs i och som passar min nya mer genomtänkta stil.

Inlägget Ökat mode- och träningsintresse dök först upp på Style and the city.

]]>
Nu har jag bokat tid för min ansiktbehandling http://www.styleandthecity.se/nu-har-jag-bokat-tid-for-min-ansiktbehandling/ Tue, 10 Apr 2018 07:04:53 +0000 http://www.styleandthecity.se/?p=16 Har äntligen tagit tag i att boka tid för den där ansiktsbehandlingen. Blir en ansiktsbehandling i Haninge nästa veckan, på en salong som heter F&B Kosmetik Klinik. Hoppas på att de ska kunna erbjuda...

Inlägget Nu har jag bokat tid för min ansiktbehandling dök först upp på Style and the city.

]]>
Har äntligen tagit tag i att boka tid för den där ansiktsbehandlingen. Blir en ansiktsbehandling i Haninge nästa veckan, på en salong som heter F&B Kosmetik Klinik. Hoppas på att de ska kunna erbjuda bra behandlingar och förhoppningsvis så kommer det att kunna göra någonting bra för min hy som på senare tid har börjat krångla lite mer.

Innan hade jag aldrig några problem med huden men nu när jag har börjat träna så har jag även börjat få lite mer problem med huden och antar att det beror på att jag svettas och så täpper det igen porerna trots att jag försöker att tvätta ansiktet så snabbt som möjligt efter träning och stretching.

Så jag började att tänka på att jag kanske skulle gå och göra en ansiktsbehandling på F&B Kosmetik Klinik här utanför Haninge och att jag då kanske även skulle kunna be dem om lite råd kring hur jag kan förbättra min hud. Om det finns några anledningar till att den är som den är och om det finns några enkla tips på produkter eller vanor jag kan lägga till med för att fixa så att det inte blir just så dåligt.

Ska se hur det blir efter ansiktsbehandlingen på F&B Kosmetik Klinik och om jag behöver gå dit igen eller om det räcker med en behandling. Blir spännande att se. Kommer i alla fall att meddela er om hur jag tyckte att det var sen efteråt så att vi vet om ni ska ta och boka en tid för en ansiktsbehandling själva också eller inte.

Inlägget Nu har jag bokat tid för min ansiktbehandling dök först upp på Style and the city.

]]>