Att äta ute på en vardag

Det här med att gå ut och äta på en restaurang är väldigt mysigt men det kan också bli ganska stelt. Framförallt om det är på en liten finare restaurang i Älvkarleby för då måste man klä upp sig och det är alltid något som är lite jobbigt att göra. Det är kul men ibland så vill man bara gå ut och äta, för att man inte orkar laga mat själv, och där med inte orkar stå och göra sig i ordning fint heller.

För några månader sedan så öppnades det dock en ny restaurang här i Älvkarleby, Anna Restaurang i Centrum AB, och utifrån vad jag har hört om dem så ska de vara väldigt bra. De ska ha en lite mer avslappnad stämning också så att det räcker att man har på sig fint men att man inte måste komma dit och vara superuppklädd och det tycker jag att det har saknats en sån restaurang här tidigare.

Det är kul att välja ut kläder och att klä sig snyggt, men det är skönt när det kan vara vardagssnyggt och inte ut och äta på en svindyr restaurang snyggt. Men de på Anna Restaurang i Centrum AB ska ha bra priser också, så då kanske det kan bli en sån där bra vardagsrestaurang, när vi inte orkar laga mat själva men ändå vill äta någonting gott och riktigt och inte bara snabbmat.

Får gå dit och testa deras mat snart, kanske någon gång nästa vecka. Känner mig väldigt sugen på det nu, håller tummarna för att Anna Restaurang i Centrum AB blir min nya favoritrestaurang.

Du gillar kanske också...